LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

KOHLER MOTOR

Kohler benzin motorer er kraftige motorer, der kan bruges i en lang række maskiner. Cylinderen er af solidt støbejern med topstykke af aluminium. Ved køb af Kohler motorer hos R.C. Holm får du tre års garanti på varen.

Kohler er kendt for at producere benzin- og dieselmotorer af høj kvalitet og RC Holm har udvalgt encylindrede motorer med rekylstart og mulighed for oliealarm. Motorerne har et bredt anvendelsesområde i maskineri inden for bl.a. bygge og anlæg, landbrug, industri samt hjem og fritidsbrug. Se det enkelte produkt for detaljeret produktbeskrivelse.

Bestil din Kohler motor hos R.C. Holm.

Tilbehør og reservedele til Kohler benzinmotor

Hos R.C. Holm får du også tilbehør og reservedele til din Kohler motor. Vi har brændstoftanke inklusive marintanke, luftfiltre, tændingsbokse og reservedele til din motor, når den trænger til service.

Er du i tvivl om, hvilken type motor, reservedele eller tilbehør  du har behov for, yder vi gerne rådgivning. God service er vigtigt for os. Derfor sidder vi klar til at rådgive på telefon 86 99 73 14 eller på mail info@rcholm.dk.

Levering og garanti

Vi bestræber os altid på at sende din vare hurtigst muligt. R.C. Holm leverer lagervarer dag til dag, så du kan forvente en leveringstid på 1-2 dage på disse varer. Varerne leveres af Danske Fragtmænd, Bring, DHL og Postnord. Modtageren skal være til stede på leveringsadresse, medmindre andet er aftalt. Fragtpriser kan ses under ‘Betingelser’ på hjemmesiden og vil altid fremgå af bestilling før betalingen.

Garantibeviser skal udfyldes og indsendes til R.C. Holm for gyldig garanti.

Udvalgte leverandører: Kohler Power

R.C. Holm er leverandør af kvalitetsmaskiner og værktøj til private og forhandlere til skov- og havebrug, landbrug, entreprenører m.m. Vi har agentur på en lang række maskinmærker og har et stærkt fokus på producenter, der leverer høj kvalitet og den nyeste teknologi.

Kohler Power er en af vore udvalgte leverandører af maskiner med kraftige og pålidelige motorer.

Kohler Power har produceret motorer og generatorer blandt andre maskinprodukter i over 100 år, med et skarpt fokus på kvalitet og pålidelighed. Kohlers maskiner er blevet brugt verden over lige fra Hoover Dam i USA til Antarktis.

Kvaliteten sikres gennem performancetest i designfasen af maskinerne og efterfølgende tests af de færdige maskiner, før de forlader fabrikken. Kohler lægger vægt på innovation og står bag udviklingen af bl.a. EFI (electronic fuel injection) til plæneklipper og KDI (Kohler direct injection) maskiner, der blev benyttet til at bygge verdens første Tier 4 diesel maskine.

Kohlers hovedkvarter ligger i USA, Wisconsin, men firmaet leverer verden over.

Vandret eller lodret benzinmotor

En vandret benzinmotor er kendetegnet ved at aksen er horisontal – altså at aksen ligger på tværs. De lodrette eller vertikal motorer har derimod en aksel, der peger nedad.

Begge typer motorer kan bruges på en række maskiner- og om du skal have den ene eller andet type afhænger af hvilken motor, din maskine er bygget til.

En vandret motorer bruges typisk på maskiner såsom gokart med reduktionsgear , både, staldkat, fræser samt mange flere. En lodret motor kan bruges på flere typer maskiner, herunder kan nævnes gokart uden reduktionsgear, minigraver, samt havetraktor, plæneklipper, fodermaskine, minigravere, sneslynger m.m., der kan bygges til at fungere med begge typer motorer.

Læs mere..
 • VARENUMMER: CH270T
  LEVERING:
  LAGER: Står på fjernlager

  Kohler benzin motor 7 HK 208cc 19,05 mm aksel (3/4″)

  3.125,00 DKKinkl. moms
  2.500,00 DKK ekskl. moms
 • VARENUMMER: CH270ST
  LEVERING: 2 - 5 dage
  LAGER: få på lager

  Kohler benzin motor 7 HK El-Start 208cc 19,05 mm aksel (3/4″)

  5.187,50 DKKinkl. moms
  4.150,00 DKK ekskl. moms
× 15 hk loncin benzinmotor ELSTART 10 ah ladespole vandret aksel 25,4x72,2 mm m box
10

x

4.456,25 DKK
Subtotal: : 44.562,50 DKK (inkl. moms)

Gå til kurv Til betaling