LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

HAVETRAKTOR MOTOR

Herunder finder du vores store udvalg af havetraktor-, plæneklipper- og græsslåmaskine motor. Vi har et bredt sortiment som passer til forskellige maskiner og behov.
Vores havetraktormotor kan erstatte de fleste mærker, så vi kan med stor garanti finde en til dig.
Motorerne kan også bruges til andet end havetraktor, f.eks. til fræsere, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og meget andet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vores motorer passer til din havetraktor, fræser eller landbrugsmaskine, så kan du altid kontakte os på telefon 8699 7314 eller mail info@rcholm.dk.

Honda eller Loncin

Vi sælger motorer af to mærker, som er egnet til forskellige købere. Vores havetraktor motor fra Honda er til den kvalitetsbevidste, der ønsker høj kvalitet og holdbare motorer. Honda er kendt for at være et kvalitetsmærke, og det er derfor det optimale valg, hvis man er afhængig af en maskine eller vægter sin havetraktor højt.

Loncin er et mindre kendt mærke, men det kinesiske selskab er begyndt at blomstre. Deres motorer er billigere end Honda, men opretholder samtidig en høj standard. Det er den billigere løsning til kunden, der har glæde af sin havetraktor, men ønsker et godt alternativ til Hondas motorer.

Stort udvalg af havetraktor motorer

Hos RC Holm har vi, hvad du leder efter, om det er en motor med 2,1 hestekræfter eller til en motor med 27 hestekræfter. Dette sikrer, at du finder motoren, der passer til din havetraktor. Uanset om du skal have ny motor, eller den gamle på havetraktoren er gået i stykker, og skal udskiftes, så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder et varieret udvalg af motorer af mærkerne Honda og Loncin, som kan erstatte Briggs & Stratton eller andre havetraktor motormærker.

Kontakt os i dag

Vi står klar til at give personlig rådgivning omkring dit køb. Hos os er det vigtigt, at dine behov bliver tilgodeset.
Dette betyder, at motoren skal være efter dine behov og kapaciteten af din havetraktor.
Kontakt os i dag og hør, hvilken motor der ville passe til din maskine på telefon 8699 7314 eller mail info@rcholm.dk

[[Robin – Mellemside]]

Læs mere..
Ingen produkter i kurven