LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

DIESEL VANDRET

Diesel motor med vandret aksel

Hos RC Holm finder du et stort udvalg af diesel motor med vandret og lodret aksel.

Den 1-1-2019 trådte en ny emissionsnorm i kraft i EU. alle motore produceret efter denne dato, skal være
STAGE 5 godkendte ellers må de IKKE bruges i EU ,Alle RC Holm A/S motore vil opfylde disse krav .

Vores variation af dieselmotorer i forskellige størrelser og styrke gør det muligt at finde en, der passer lige til din maskine. Vores mindste motorer starter ved 4 – 6 hestekræfter, mens du kan finde en motor med op til 43 hestekræfter. Dette betyder, at vores diesel motor passer til de fleste typer entreprenørmaskiner. Vores vandrette dieselmotorer vil derfor kunne bruges til din motorbøre, pladevibrator, tromle eller anden maskine.

De forskellige motorer er også anvendelige til havemaskiner, så hvis du har en havetraktor, fræser eller lignende, så kan du roligt kontakte os på telefon eller mail.

Motor til dine behov

Med vores produkter får du en motor i høj kvalitet, der kan give vedvarende drivkraft til dine maskiner. Vores dieselmotorer er af mærkerne Loncin, Kipor, Hatz og Lombardi, og de kommer med forskellige tilføjelser og funktioner. Du kan eksempelvis finde en motor med eller uden elstart, der har forvarmer eller er vandkølet og med en aksel mellem 25 til 28 mm.

Herunder kan du se vores udvalg af dieselmotorer med en kort beskrivelse: 4 HK med og uden elstart. 6 HK med elstart – 25 mm aksel samt forvarmer. 10 HK med elstart – 25 mm aksel, forvarmer, samt 1 toms aksel 25,4 mm. 19 HK med elstart – 28 mm aksel og vandkølet. 19 HK med elstart – 25,4 mm, luftkølet og 1” tomme aksel. 20 HK lodret aksel motor – 25,4 mm, luftkølet og 1” tomme aksel. 43 HK diesel motor.

Foretrækker du en mere detaljeret gennemgang af en specifik motor, så kan du trykke ind på den ønskede model herunder. Her bliver typebeskrivelser, rotationshastigheden og den målte styrke og fart beskrevet for blot at nævne et par.

Kontakt os i dag

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken motor der vil passe til din maskine, så kan du altid kontakte os på telefon 86 99 73 14 eller på mail info@rcholm.dk. Vi står klar til at give hjælp og rådgivning, så du får mest mulig glæde ud af din nye diesel motor.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven