LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT KL 8.30-15.30

(+45) 86 99 73 14

MASTERPAC

Masterpac – maskiner til anlæg og vej

Asfaltskærere og fugeskærere er uundværlige ved entreprenørarbejde, hvor der skal skæres i beton, asfalt og andre stenmaterialer. Hos RC Holm forhandler vi asfalt- og fugeskærere fra Masterpac, der producerer entreprenørmaskiner i tysk kvalitet. Masterpac har stort fokus på produktudvikling og optimering og leverer let servicérbare maskiner med høj ydeevne til en konkurrencedygtig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Om Masterpac asfalt/fugeskærer

Kan let justeres til skæring med både højre- og venstrehåndsfremførsel.

Behagelige håndtag og let krank gør det nemt at håndtere maskinen og hæve/sænke skæredybden. 

De fire solide hjule sørger for stabilitet og præcis skæring.

Stiv boksramme og positionsguide sørge for lige snit og modstår vridninger og vibrationer, hvilket forlænger savens livslængde.

Den fronthængslede savbeskyttelse er designet, så det er nemt at udskifte savbladet. 

Vandtank og vandsystem sørger for optimalt vandflow til bladet, så støvgener undgås og bladet ikke overophedes. 

Med en Masterpac asfaltskærer/fugeskæremaskine får du en solid og holdbar entreprenørmaskine, der kan bruges til både våd- og tørskæring med stor præcision. For specifikationer, kig under det enkelte produkt. RC Holm står gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Asfaltskærerens brugsområde

Vejsavens store blade er designet til at skære i stenmaterialer og bruges typisk til entreprenøropgaver som at grave kloakker op, lægge fjernvarme og andet arbejde i sammenhæng med vejbelægning. 
Finere og mere præcise snit muliggør at der ikke graves unødigt meget materiale op og kan også bruges på andre områder, der kræver præcision. Fugeskæremaskinen kan også benyttes ved behov for lige snit til udskæring af døre eller vinduer i eksisterende byggeri eller fjernelse af sokler o.l. 

Sikkerhed

Arbejdsgiver har altid ansvar for at ansatte er oplærte og instrueret i korrekt brug af arbejdsmaskiner. Sikkerhedsudstyr skal benyttes. Maskinen må kun benyttes i teknisk upåklagelig tilstand og under iagttagelse af vejledning. Eftersyns- og vedligeholdelsesbetingelser  skal overholdes. Områder, hvor der bygges, skal afskærmes, så uvedkommende personer ikke har adgang og advarselsskilte opsættes.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven