LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

SALTSPREDER

​[[Robin – Mellemside]]​

Vi lever i et dejligt land, hvor årstiderne hver især byder på forskelligt vejr. Her er hverken sol- eller snegaranti, men med lidt held får vi lidt af det hele. Når vi har sne i Danmark, er det frem med skovlen og kælken. Men det er også frem med saltsprederen, der sørger for, at vi ikke har isglatte veje, indkørsler og fortov.

Ved du eksempelvis godt, at det er dit ansvar at holde fortovet til din matrikel fri for sne?

De fleste husstande kan håndtere at holde isen fra fortov og indkørsel med lidt salt drysset med hånden. Men du kan sagtens stå i en situation, hvor arealerne er så store, at du har brug for hjælp til at salte.

Hos RC Holm kan du købe en saltspreder til privat eller professionel brug.

Ergonomi er altid vigtigt

Mange af de saltspredere, du finder her på siden, kan monteres bag på en ATV eller en traktor. Det er smart, når der skal spredes salt over større arealer og distancer. Men vi forhandler også spredere, du kan trække eller skubbe med håndkraft.

Her har vi sørget for, at de produkter, vi udbyder, kan justeres i højden. På den måde kan du indstille den efter din statur. Det er en fordel for din krop.

Kontaktflader med tanke bag

De, der producerer vores saltspredere, har tænkt sig godt om. Det betyder, at alle de flader, der kommer i kontakt med den våde sne på vores maskiner, er udført i et materiale, som går godt i spænd med sne. Det er materialer som plast og rustfrit stål.

Du skal altså ikke være nervøs for, om sneen ødelægger din maskine efter blot en snesæson. Vores spredere kan holde til den danske vinter.

Spredningsbredde – hvorfor er det vigtigt?

Du vil opdage, at der under hver enkelt produktbeskrivelse står anført en spredningsbredde og ofte også længde. Salt i for store mængder er ikke sund for vores belægninger på gader og stræder, men det er nu engang det, der oftest anvendes til at få bugt med det isede lag.

Derfor bør du begrænse dit saltbrug, og det kan din saltspreder hjælpe dig med.

De fleste maskiner kan indstilles, så du selv bestemmer spredebredden. Så ved du, at du kun spreder salt på det mest nødvendige område. Du kan endda tilkøbe en saltbegrænser til nogle af de maskiner, vi udbyder.

Spørg gerne om hjælp, hvis du har brug for det.

En multispreder med flere fordelagtige funktioner

Som sagt er der ikke snegaranti i Danmark. Så hvorfor købe en spreder til salt, du måske ikke får brug for? Det er der selvfølgelig tænkt over fra producentens side. Mange af de produkter, du finder på siden her, kan bruges til andet end sne.

Spred frø, kalk og gødning – og brug den derved hele året rundt.

En multispreder er især en fordel for dig, der har et landbrug, hvor jorden årligt skal kultiveres. Du får gavn af den, også selvom sneen ikke daler.

Lad os hjælpe dig i mål

Sidder du med en række spørgsmål nu, er du mere end velkommen til at drage nytte af vores ekspertise og erfaring. Vi har selv nøje udvalgt produkterne, og derfor kender vi dem ud og ind.

Ring på 86997314, eller send os en mail på info@rcholm.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde det rette produkt.

Læs mere..
 • VARENUMMER: SSP31566-S
  LEVERING: 2 - 5 dage
  LAGER: få på lager

  SALTSPREDER – 2 i 1 – CENTRIFUGAL til ATV eller havetraktor – Håndtag til manuel brug.

  2.337,50 DKKinkl. moms
  1.870,00 DKK ekskl. moms
 • VARENUMMER: SSP31504
  LEVERING:
  LAGER: Står på fjernlager

  SALTSPREDER 35 KG, med store hjul, og håndtag til justering

  2.487,50 DKKinkl. moms
  1.990,00 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven