LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

STENSKÆRER

Find stenskærere, fliseskærere og tilbehør her på siden. Her har vi samlet vores store udvalg af kvalitets skæremaskiner til fliser og sten samt tilbehør til maskinerne, så du altid kan finde det bedste værktøj til dit arbejde.

Hos RC Holm gør vi det altid let og overskueligt for dig at finde en ny stenskære til din virksomhed eller en fliseskærer til dit arbejde, uanset om du har brug for den til erhvervsformål eller til private projekter i hjemmet. Vi fører kun maskiner fra anerkendte kvalitetsmærker som f.eks. Masalta og Masterpac, der leverer tysk design og brugervenlige fliseskærere, der lader dig udføre dit arbejde nemt, effektivt og – ikke mindst – sikkert.

Har du brug for ekstra udstyr til dine skæremaskiner? Vi fører ligeledes et velassorteret udvalg af kvalitetstilbehør til bordsave. Vi har bl.a. sugepumper og nødstop, der gør dit arbejde både mere effektivt og sikkert.

Du finder altid et stort udvalg af stenskærere, fliseskærere og tilbehør hos os.

Fliseskærere og stenskærere til dit arbejde

Hos os finder du et stort udvalg af fliseskærere og stenskærere til en lang række brugsbehov. Derfor finder du helt sikkert også en maskine eller to, der opfylder alle dine brugsbehov. Vigtigst af alt, så skal du have en maskine, der sikrer dig stor funktionalitet og præcision, uanset omfanget af din opgave.

Har du brug for en ny skæremaskine til værkstedet, har vi eldrevne fliseskærere, der også kan tilsluttes vand. Vådskæring er yderst effektivt, når du har brug for at skære fine, lige linjer på fliserne. Derudover minimerer vandet også støv og støjgener. Derfor er denne type kapbordsav at foretrække i et værksted.

Har du derimod brug for en sten- eller fliseskærer på en byggeplads, så er en benzindrevet fliseskære det optimale værktøj. En benzindrevet stenskærer giver langt større fleksibilitet f.eks. på byggepladser, hvor der ikke er mulighed for tilslutning til el. Uanset dit behov har vi altid kvalitetsmaskiner, der opfylder dine brugsbehov.

Sikkerhed i arbejdet med flise- og stenskærere

Din sikkerhed er det vigtigste, når du arbejder med bordsave til sten og fliser. Derfor har vi en række tips og tricks til arbejdet med fliseskærere og stenskærere, du bør huske på, inden du påbegynder dit skærearbejde.

Placér bordet på en stabil flade

Det er utroligt vigtigt, at maskinen står stabilt, når du arbejder. Ikke bare giver det dig det bedste skæreresultat, det sikrer dig også det mest sikre arbejdsgrundlag. Når maskinen står stabilt har du fuld kontrol over din arbejdsstation, så du kan skære dine fliser med stor præcision.

Kontrollér savklingen før brug

Savklingen skal være skarp og sidde helt korrekt i maskinen. Inden du går i gang med at skære er det derfor nødvendigt, at du tjekker klingen. Sidder den korrekt fast? Er den intakt uden defekter? Sidder den, som den skal, og er savklingen ren og intakt, kan du gå i gang.

Benyt sikkerhedsudstyr

Sikkerhedsbriller, høreværn og handsker er uundværlige hjælpemidler, når du skal udføre et godt og sikkert stykke arbejde. Derfor skal du aldrig gå ned på udstyr eller sikkerheden, når du skærer. Med maskinerne følger sikkerhedsinstrukser, du bør orientere dig om, inden du går i gang med dit arbejde.

Brug maskinen korrekt

Maskinerne bør kun anvendes at personer, der har erfaring med udstyret. Derfor er det nødvendigt, at du sætter dig selv eller dine kollegaer grundigt ind i brugen af maskinen, før I går i gang. Det bør aldrig være en uden erfaring, der betjener maskinen.

Fliseskærere og stenskærere er uundværlige maskiner til skærearbejde, men selvom de gør stor gavn, bør der altid være stor sikkerhed og respekt forbundet med arbejdet på skæremaskiner. Har du spørgsmål til sikkerheden, er du velkommen til at søge rådgivning hos os.

Køb fliseskærere og stenskærere hos RC Holm

Hos RC Holm har vi mange års erfaring med opkøb og ikke mindst salg af kvalitetsmaskiner. Ud over stenskærere og fliseskærere finder du et kæmpe sortiment af værktøj, maskiner og reservedele hos os. Altid til fordelagtige priser og fra kendte mærker, der sikrer dig den højeste kvalitet.

Har du spørgsmål til vores skæremaskiner eller har du brug for hjælp, sidder vi klar til at rådgive dig om vores produkter. Vi sidder klar ved telefonen mandag-fredag mellem kl. 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Du kan ringe til os på nummeret 8699 7314.

Du kan også skrive til os på mailadressen info@rcholm.dk. Vi bestræber os på altid at svare dig inden for få timer.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven