LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

Sandudlægger

Med en sandudlægger slipper du for at feje sand ud på nyanlagt belægning for håndkraft. Den smarte sandudlægger kan tilkobles vand, så vandet render ned og bliver helt kompakt i fugen med det samme. Den kan også bruges vandfri til tør sandudlægning, hvor sandet roteres, så det lægger sig stabilt og kompakt i fugerne.

Maskinen er ideel til udlægning af afrettersand på alle slags belægninger samt stenmel på stier. Du sparer meget arbejdstid på store arealer og gør det hårde anlægsarbejde mere fysisk skånsomt med en sandudlægger.

Vores sandudlægger er produceret af Cramer i solid, tysk kvalitet med en høj standard og velkendte, godt konstruerede maskiner til entreprenører, landbrug og haver. Sandudlæggeren er konstrueret med en Honda  4-takts benzinmotor. Se under produkt for yderlige specifikationer samt demonstration af produktet.

Sandudlæggeren sikrer solide stenbelægninger

En solid og stabil belægning med lang levetid kræver at fugesand og stenmel pakkes ordentligt mellem fliser. Fugesandet sikrer at belægningen bliver hvor den skal, og at regn og brugsslid ikke fører til skæve og opbrudte fliser. Godt pakket fugesand sikrer også mod opvækst af ukrudt fra ukrudtsfrø, da de får svært ved at etablere sig. Det sikrer også et længere liv til belægningen.

Nem og ergonomisk betjening

Sandudlæggerne har en arbejdsbredde på 80 cm med håndstart og elektronisk tænding. Den er let og ergonomisk i brug og de roterende børster sikrer et ensartet, grundigt og flot resultat. Udlæggeren kører også retningsstabilt i kurver og kan køre tæt op ad kanter. Børstehovederne udskiftes enkelt og hurtigt ved slid.

Læs mere..
 • VARENUMMER: EKM
  LEVERING:
  LAGER: Står på fjernlager

  Sandudlægger med 2 koste – Honda motor benzin

  Vejl. pris 15.995,00 DKK inkl. moms
  14.395,50 DKKinkl. moms
  11.516,40 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven