LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

Kipor Motorbøre

Kipor-motorbør – Maskine i høj kvalitet til lav pris

Skal du lave en ny indkørsel eller terrasse i dit hjem? Sådanne opgaver kræver, at du skal flytte større mængder af sand, jord eller grus – og det kræver ikke mindst det rigtige værktøj.

For hurtigt at flytte materialerne i sådan et projekt er en motorbør ideel.

Hos RC Holm sælger vi kvalitetsmaskiner til private og forhandlere. Blandt andet har vi motorbør fra Kipor i høj kvalitet. Her på siden kan du få mere viden om Kipor og motorbører.

Hvad er en Kipor-motorbør?

En motorbør er praktisk. Men hvis ikke du ved, hvad det er, kan du blive klogere på det herunder.

Hvad er Kipor?

Vi forhandler motorbør fra mærket Kipor. Kipor er et kinesisk mærke, der er kendt i branchen for deres billige og kraftfulde generatorer af høj kvalitet.

Hos RC Holm består meget af vores sortiment af varer fra Kipor, fordi vi vil sikre vores kunder lave priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Du kan dykke ned i vores udvalg her på hjemmesiden.

Trillebørens storebror

Mange kalder en motorbør for trillebørens storebror. Det er en god beskrivelse, fordi en motorbør essentielt også er en trillebør. Forskellen er, at den er motordrevet.

Bruger du sådan en, slipper du for at skubbe rundt på de store mængder jord, sand eller grus. Motoren driver motorbøren, hvor dit ansvar blot er at styre børen i den rigtige retning.

Konstruktionen er simpel

En motorbør er ganske simpel i sin konstruktion med et stort lad, et understel, hjul, en motor og håndtag, så du kan styre den. Den har justerbar hastighed og en bremse, så du kan stoppe den, når du vil.

Hvor kan jeg bruge en motorbør?

Er du i tvivl om, hvorvidt dine arbejdsopgaver kræver en motorbør?

Så har vi gjort det let for dig og lavet en kort liste, hvor en motorbør vil være behjælpelig og gøre dit arbejde færdigt hurtigere og mere effektivt:

Renoveringsarbejde, især udendørs – her køres ofte tunge materialer væk (fliser, sten)
Byggepladser gør flittigt brug af en motorbør
Bygge terrasse
Ny indkørsel
Ny carport

En motorbør skåner din krop

Udover mere effektiv og hurtig udførelse af arbejdsopgaver er der en vigtigere grund til, hvorfor du skal bruge maskinen.

Renoverings- og bygningsarbejde kræver ofte meget fysisk arbejde. Bruger du en almindelig trillebør fremfor en motordreven, kan du risikere at få ryg- og nakkeproblemer.

Men en traditionel trillebør kommer du hurtigt til at stå i en dårlig arbejdsstilling, når du ruller afsted med de tunge materialer. Gør du det i længere perioder ad gangen i løbet af flere arbejdsdage, vil det være meget hårdt for din krop.

En motorbør er ergonomisk konstrueret, så du står i en behagelig arbejdsstilling, samtidig med at du ikke belaster din krop med de tunge materialers vægt.

Kontakt os gerne i dag

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til os. Du kan kontakte os på telefon 86997314 eller på mail: info@rcholm.dk

Læs mere..
 • VARENUMMER: V400
  LEVERING: 2 - 5 dage
  LAGER: få på lager

  Ventilator 2 stk 400V. en til sug, en til at blæse. pris er pr stk.

  2.500,00 DKKinkl. moms
  2.000,00 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven