LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

MOTORBØRE/MINIDUMPER

Leder du efter en motorbøre som skal kunne klare alle de tunge opgaver, men hvor pladsen er trang, så er Bernards motorbøre det helt rigtige valg. Bernards RCD1200 og RCD1600 serien, er alle bygget op på Sauer Danfoss pumper, som sikrer den høje kvalitet. Alle motorbører dansk udviklet og produceret. Der er taget højde for nem og enkel styring, minimalt med håndtag, og ingen unødige funktioner. Der er taget ekstra højde for sikkerheden, og derfor er alle maskinerne udstyret med sikkerhed mod fastklemning, som er indbygget i styret, der stopper bakfunktion ved fastklemning.

RCD1200 er en motorbør som er ideel til opgaver, hvor der arbejdes med manuel transport af tungere materialer som jord, sten, affald mm. Den er smart og fiks hvor pladsen samtidig kan være trang.
Motorbøren er perfekt til anlægsgartnere, entreprenører, landmænd, murermestre og udlejningsfirmaer, heste folk, stutterier, minkfarme.

Med hydraulisk tip funktion af lad, som trækkes af gearpumpe, fåes de med flere forskellige motorer som Honda, Loncin benzin, Loncin diesel eller Lombardini/kohler motor.
Der er magnet kobling for koldstart samt trinløs hydrostatisk pumpe til frem/bak der giver mulighed for, at tilpasse hastigheden 100%. Lastekapaciteten er hele 1200 kg på RCD1200 serien, og 1600 kg på RCD1600 serien.
RCD1200 har 2 træk hjul foran som får kraften fra 2 hydrauliske hjulmotorer og pendulerene gaffelhjul ved føre.

Den banebrydende motorbøre nyhed fra Bernards er RCD1600, som fås med og uden selvlæs. Denne maskine har hele 4 kraftige hjulmotor fra Sauer Danfoss, som giver et godt fir-hjulstræk.
Den har høj og lavt gear, hvor 4X4 sikrer, at motorbøren kan komme igennem selv det værste terræn.
Den dansk produceret og patenteret styre mulighed gør, at du nemt kan kontroller motorbøren, mens du står på den. Stå pladen klapper selv op ved nedstigning, og maskinen er lige så nem at styre fra jorden, som når du står på den.

Maskinen er selvfølgelig udstyret med sikkerhed mod fastklemning. Der er 3 håndtag som bruges henholdsvis til hydraulisk tip af ladet, løft af skovlen, og tip af skovlen.
Med denne motorbøre, er du terrængående, og ødelægger ikke underlaget som et bælte køretøj ville gøre. Du kan laste 1600 kg, og trække op til 13 graders stigning.

Er du mere til minidumper/motorbører på larvebånd, så tag et nærmere kig på Yamaghuzi minidumper. De har fantastiske egenskaber, pålidelig motor og opbygning.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven