LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

GENERATORER

Stort udvalg af generatorer

Hos RC Holm A/S har vi et stort udvalg af generatorer. Mange mennesker, både private og virksomheder, kan have brug for en generator. Det kan f.eks. være i en situation, hvor der skal bruges strøm et sted, hvor der normalt ikke er en fast strømforsyning eller hvis strømmen ofte afbrydes. Vores store udvalg af generatorer, henvender sig til forskellige behov, hvorfor du også kan finde en, som matcher dine behov. Generatorerne fås i mærkerne Honda, Loncin, Atlas Copco og Bernards og spænder fra 800W til 15.000W, og findes i både diesel- og benzinmodeller. Desuden fås vores generatorer som lydløse i en lukket kasse, samt som åbne i en ramme, og til vidt forskellige priser.

Hvad er en generator?

En generator er en maskine, som producerer strøm, og som nemt kan transporteres fra sted til sted. Strømmen produceres ved hjælp af spoler med strømførende materiale, sammenkoblet med en metalkerne, som snurrer rundt. Når spoler og metalkerne sættes sammen med bevægelse, f.eks. et batteri i en bil eller en vindmøllevinge, så skabes der elektricitet.

Hvem kan bruge en generator?

Professionelle håndværkere kan få brug for en generator, når de udfører deres håndværk på et sted, hvor der endnu ikke er etableret strøm. En generator sørger for, du altid har den fornødne strøm til rådighed, så du kan udføre dit arbejde som planlagt. En generator kan således være en meget vigtig del i en håndværkers hverdag. Derfor er det vigtigt, at generatoren er af høj kvalitet, så du kan være tryg ved stabilitet og holdbarhed. Af samme grund, forhandler vi kun modeller af høj holdbarhed og kvalitet. Udover håndværkere, kan både privatpersoner og virksomheder, have glæde af, at have en generator liggende i tilfælde af, at strømmen går. Det kan også være en god ide, at have en generator liggende i bilen, så den kan starte bilen, hvis uheldet er ude. Det gælder særligt, hvis man kører langt til udlandet, fx. på ferie eller i forbindelse med forretningsrejse.
Generatoren fås i så små modeller, at de er mobile, og meget let flytbare.

Hvilken generator passer til mig?

Det kan måske være svært at finde den rette generator, særligt fordi udvalget er så stort.
Derfor står vores medarbejdere altid klar til, at give dig en kvalificeret vejledning om vores forskellige modeller, deres funktion og priser. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86997314, hvis du ønsker at få vejledning, eller hvis du har yderligere spørgsmål.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven