LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT KL 8.30-15.30

(+45) 86 99 73 14

Gaffeltruck efter erhvervslivet standarder

Gaffeltrucks af højeste kvalitet
Mangler du en gaffeltruck, som opfylder alle dine krav til løft, stabling og transport af gods? – så finder du vores udvalg af gaffeltrucks og gaffelløftere herunder. Vores trucks er af højeste kvalitet og opfylder alle krav til teknologi, produktionsstandarder, kvalitet, ergonomi og design. Du kan derfor være helt sikker på, at du får en maskine, der lever op til erhvervslivets opgaver. Vi anbefaler, at du undersøger de forskellige gaffeltrucks for at finde frem til, hvilken model der passer til dine opgaver.
En gaffeltruck tilpasset dine behov
En gaffeltruck er en stor investering for langt de fleste, og derfor er det vigtigt, at du overvejer grundigt, hvilke behov og opgaver maskinen skal udføre for dig. Dette kan have stor indflydelse på, hvilken model der vil passe bedst på din arbejdsplads. Du bør eksempelvis have en klar idé om, hvor stor belastning din gaffeltruck skal kunne klare. Den estimerede maks vægt for de to gaffeltruck er henholdsvis på 3 tons og 2,5 tons, mens gaffelløfteren har en belastning på 1,5 tons. Håndterer du tunge varer på daglig basis, er det et område, du skal være særlig opmærksom på. Derudover skal du være opmærksom på maks højden for gaflerne på din gaffeltruck. Skal du stable enheder i højden, så er det et vigtigt kriterie at have for øje. Vores højeste gafler når en maks højde på 4,5 meter, mens vores anden gaffeltruck har gafler, der når 3 meter op. Du kan se langt flere oplysninger omkring de forskellige modeller, hvis du klikker ind under den foretrukne.

Derudover er alle gaffeltrucks i høj kvalitet, så du vil få glæde af dem i mange år fremefter. Vores gaffeltruck er bygget af slidstærke materialer, der er tilpasset erhvervslivets krav og standarder.
Arbejdstilsynets retningslinjer for gaffeltruck
Hvis du er interesseret i at købe en gaffeltruck, så bør du være bevidst omkring de retningslinjer, arbejdstilsynet har foreskrevet. I AT meddelse 1.9.2 står reglerne for anvendelse af en gaffeltruck. Her står der eksempelvis, at alle forholdene på arbejdspladsen skal være optimal til at kunne køre og fragte gods. Dette indebærer, at du chaufføren er indforstået med sikkerhedsprocedurer, og at omgivelserne på arbejdspladsen er optimal til kørsel. Derudover skal føreren af gaffeltrucken være fyldt 18 år og have et bestået gaffeltruckcertifikat. Det er dog muligt for personer ned til 15 år at erhverve et truckcertifikat, hvis det er nødvendigt for at gennemføre en konkret kompetencegivende uddannelse. Det er arbejdsgiverens opgave at sikre, at føreren har et certifikat og er blevet oplært i de sikkerhedsmæssige forhold på arbejdspladsen. Hvis du gerne vil læse endnu mere omkring arbejdstilsynets retningslinjer, så kan du gøre dette her.
Regler for benzin og diesel trucks
Hvis du vil køre din benzin/diesel gaffeltruck både uden- og indendørs, så kræver det nogle bestemte udluftningsmuligheder. Arbejdstilsynet har beskrevet nogle overordnede retningslinjer, så føreren eller andre undgår gener som følge af røg fra gaffeltrucks. Det vigtigste er, at det ikke må komme medarbejder til gene at køre med gaffeltrucken indendørs. Det betyder, at ventilationen i bygningen skal være optimal, så osen fra din gaffeltruck bliver renset. Ventilationsreglerne gælder ikke på samme måde for el-drevne trucks, men opladning skal ske under bestemte forhold.
Kontakt os allerede i dag
En gaffeltruck er, som tidligere nævnt, en stor investering for langt de fleste, og det er derfor vigtigt, at du overvejer dine krav og opgaver grundigt. Vi har listet oplysninger omkring de forskellige gaffeltruck under hver model, mens du finder arbejdstilsynets retningslinjer ovenfor. Hvis du stadig sidder tilbage med et par uopklarede spørgsmål omkring detaljer ved vores forskellige modeller, regler for vedligeholdelse eller andet, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Med mange års erfaring indenfor branchen og et kendskab til erhvervslivets krav, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde en gaffeltruck, der passer til dine opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere..

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ingen produkter i kurven