LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

Bernards fejemaskine

Skal du feje i et stort område, vil det tage lang tid at komme igennem med en kost – og det er næsten en umulig opgave at gøre det helt effektivt.

Men vi har løsningen for dig, der vil gøre fejning nemt, hurtigt og måske endda sjovt.

Har du hørt om en manuel fejemaskine?

Hvis ikke, kan du få mere viden her. Hos RC Holm sælger vi kvalitetsmaskiner til private og forhandlere. Vi har blandt andet et udvalg af manuelle fejemaskiner, som du kan få mere viden om her på siden.

Hvad er en manuel fejemaskine?

Hvis du skal feje på værkstedet, i garagen eller store lagerhaller, kommer du ikke langt med en almindelig kost. Det kræver en masse tid og energi, og samtidig er det ikke særligt effektivt.

Derfor er en almindelig kost ikke optimal til at feje store områder, og det er derfor ikke holdbart på længere sigt.

I stedet findes en håndskubbet fejemaskine til rengøring af udendørs og indendørs plane områder. Den er både smart og effektiv. Her på siden kan du blive klogere på fordelene ved sådan en maskine.

Hos RC Holm består vores udvalg af fejemaskiner fra virksomheden Bernards, der er kendt i branchen for fremragende ekspertise inden for bygge- og konstruktionsarbejde.

Læs med og få mere information om Bernards-fejemaskiner fra vores sortiment.

Støvfri fejning

Noget af det værste ved at feje er alt det støv, der opstår, mens du fejer. Det kan være ubehageligt og direkte forstyrrende for arbejdet, som dermed udføres mindre effektivt.

Sådan en situation kan du undgå med en manuel maskine.

Fejemaskinen har nemlig luftstrømskontrol og finfilter, der hjælper dig med at opnå en næsten støvfri fejning. Med sådan en maskine bliver fejning fremover langt mere behagelig at komme igennem.

Sidekoste

Fejemaskinen fra Bernards er så smart, at den er forsynet med opklappelige sidekoste, skulle det være nødvendigt. Der er dermed flere koste i én.

Justerbar skubbebøjle

Undgå eventuelle rygproblemer eller andre gener, fordi du er for høj eller for lav til at bruge en maskine. Med en justerbar skubbebøjle justeres maskinen, så den tilpasses højden på brugeren.

Pladsbesparende

Måske tænker du, at maskinen er så stor, at den kommer til at fylde hele garagen eller værkstedet. Det gør den ikke. Maskinen kan foldes helt sammen og er derfor pladsbesparende under opbevaring.

En manuel fejemaskine er ideel til både indendørs og udendørs brug

Den manuelle maskine kan bruges i mange tilfælde, både i professionelle situationer og i private. Den store arbejdsbredde hjælper dig med at klare arbejdet hurtigere, end hvis du for eksempel bruger en industristøvsuger.

Skal du feje fortove eller terrasser, er maskinen optimal til at feje:

 • grus
 • sten
 • blade
 • mindre grene

Skal du feje indendørs, er den også effektiv i:

 • værkstedet
 • garagen
 • gangen
 • store og små lagerhaller

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller brug for hjælp, kan du kontakte os på telefon 86997314 eller på mail info@rcholm.dk

Læs mere..
 • VARENUMMER: BS920
  LEVERING:
  LAGER: Står på fjernlager

  Bernards Manuel fejemaskine Proff. 92 CM. 40L

  Vejl. pris 7.500,00 DKK inkl. moms
  2.875,00 DKKinkl. moms
  2.300,00 DKK ekskl. moms
 • VARENUMMER: BS800
  LEVERING: 2 - 5 dage
  LAGER: på lager

  Manuel fejemaskine-2 side børster-2 opsamler børster

  Vejl. pris 3.250,00 DKK inkl. moms
  1.249,00 DKKinkl. moms
  999,20 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven