LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

BENZIN TANK

Tank til benzin – transportabel benzinbeholder

Hos RC Holm finder du altid udstyr i højeste kvalitet, så du får mest mulig gavn af dine maskiner. Her på siden finder du vores store udvalg af benzintanke, der kan transportere mindre mængder af benzin. Vi har tanke, der rummer 60, 90, 95, 190 og 200 liter.

Med en tank til benzin har du altid mulighed for at give dine maskiner en opfyldning, uanset om du er ude på marken, byggepladsen eller landevejen. Alle vores beholdere er ADR godkendte og udstyret med slange og hane, som man kender det fra tankstationen. De er derfor nemme at transportere, og du kan enten vælge manuel eller elektrisk pumpe. Derudover har flere af vores tanke autosluk, så du får mest muligt ud af dine dråber. Du kan se alle vores produkter herunder, og hvis du vil vide mere omkring de forskellige benzintanke, så kan du læse det lige her.

Benzintank i polyethylen eller jern

Der er ikke noget værre end at løbe tør for benzin, hverken når du er ude og køre en tur, i gang med at arbejde i haven eller ude på byggepladsen. Det er ikke sjovt at løbe tør, uanset hvor du befinder dig, eller hvad du laver. Har du en tank til benzin, så slipper du dog for denne bekymring, og du får mulighed for hurtigt at transportere benzin rundt til dine maskiner.

Vi har professionelle benzin beholdere i polyethylen og jern, som alle er ADR godkendt. ADR er den europæiske konvention for transport af farligt gods, og gennem de seneste år har de nedskrevet retningslinjer og restriktioner for trykbeholdere, tanke, køretøjer med mere. Dette betyder, at alle vores beholdere er godkendte i forhold til de konventionelle standarder. Vi har mindre og større beholdere i polyethylen, hvilket er en meget robust plastik. Fordelen ved dette materiale er, at det er let at transportere og har en høj densitet, der beskytter mod solens UV stråler.

Derudover har vi beholdere i jern, som er TUV testet, hvilket betyder, at den er eksplosions resistent, så beholderen kan transportere benzin og blandingsformer. Vores modeller har forskellige fordele alt efter, hvad du ønsker at anvende dem til. Herunder kan du læse mere om vores forskellige modeller.

Vælg en tank til benzin efter dine behov

Vi har benzintanke i størrelser fra 60 til 200 liter, som kan anvendes til mange forskellige arbejdsområder. Herunder kan du læse mere omkring fordelene ved vores forskellige modeller.

Vores mindste benzintanke er benzin trolley tankene i 60 og 95 liter. Alle beholdere er udstyret med smarte håndtag og hjul, hvilket gør dem nemme at transportere. Med fordybninger til slangen og integreret tankhane har du på ingen tid en lille tank, som du kan bruge til at fylde dine maskiner op med. Du bestemmer selv, om du ønsker manuel eller elektrisk pumpe.

Herunder kan du se størrelserne på vores to trolley tanke.
60L: 90 x 53 x 38
95L: 100 x 59 x 43

Vores polyethylen benzintanke i 190 liter er et godt valg for dig, som ønsker at få en beholder til gode penge, der kan transportere større mængder benzin. Den kan både anvendes til at transportere benzin eller blandingsformer. Med pallegaffel sliser i bunden er den nem at løfte op på et lad eller lignende. Størrelsen kan ses herunder:
190 L: 80 x 60 x 59

Vores tank til benzin i jern kommer i størrelserne 90 og 200 liter. Beholderne er lavet til at kunne fragte både benzin og blandingsformer. Med kranøjne i siderne og pallegaffel sliser i bunden er den nem at fragte og hurtig at montere. Herunder kan du se størrelserne på vores benzintanke i jern:
90L: 80 x 40 x 74
120L: 80 x 60 x 95

Kontakt os i dag

Du finder langt flere oplysninger omkring de enkelte modeller under hvert billede. Hvis du ønsker at tilkøbe smart batteri eller tank tæller til benzin beholderen, så finder du det ligeledes herinde. Hvis du stadig sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål eller blot ønsker hjælp til at finde benzintank, der passer til dine behov, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan ringe ind på telefon 86 99 73 14 eller sende en mail til info@rcholm.dk. Vi har også et udvalg af tanke til diesel og AdBlue.

Læs mere..
 • VARENUMMER: 10508
  LEVERING: 2 - 5 dage
  LAGER: få på lager

  60 liter – Benzin trolly tank- elektrisk 12V pumpe lukkeventil

  9.375,00 DKKinkl. moms
  7.500,00 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven