LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT KL 8.30-15.30

(+45) 86 99 73 14

GPS trackere

Få ekstra sikkerhed med en GPS tracker til maskiner. Med trackeren kan du nemt holde overblikket over din maskinpark, så du altid ved, hvor maskinerne er. Vi har også GPS trackere til kæledyr, som hjælper dig med at holde styr på din firbenede vens færden. Se vores udvalg af trackingudstyr lige her på siden.

GPS tracker til maskiner

Det er desværre ikke noget sjældent syn, at ubudne gæster bryder ind i vognparker og stjæler maskiner. Det er frustrerende, men der er heldigvis hjælp at hente. Med en GPS tracker til maskiner kan du holde et ekstra vågent øje med dine dyrebare maskiner, uanset hvor du befinder dig.

GPS trackere til maskiner kommer i smarte, små designs der sikrer, at uvedkommende ikke lige lægger mærke til de praktiske trackere. Ved hjælp af din smartphone eller computer får du besked, hvis maskinen forlader zonerne, som du har afmærket. Du kan også altid holde øje med dine maskiner med live tracking. Dermed er du altid et skridt foran tyvene.

Tractive GPS’erne kan anvendes til både privat brug og til erhvervsmæssige formål. Til privat brug kan du med fordel placere trackerne i din bil eller motorcykel. Her kan du anvende dem på samme måde som ved en maskine. Det giver dig større tryghed når du ved, at du altid kan spore dit køretøj. Tractive tilbyder forskellige abonnementer til din GPS, alt efter dine behov.

GPS tracker til kæledyr

En GPS er ikke kun genial til maskiner. Har du mere behov for at passe på din kat eller hund? Så er en GPS tracker til kæledyr det helt rigtige valg for dig. Hvis du har en kat eller hund, der er mere end almindeligt glad for at tage på eventyr, kan du holde øje med dem med en smart tracker. På samme måde som til maskiner, fungerer sporingsudstyret ved hjælp af din smartphone eller computer.

Trackeren kan hjælpe dig på forskellige måder. Du kan f.eks. indstille sikre zoner i dit hjem. Så får du besked i din Tractive app på din telefon eller på deres hjemmeside, hvis dit kæledyr forlader dette område. Skulle det komme så vidt, at dit kæledyr løber væk, kan du spore det i realtid via app’en Tractive Pet Manager. Desuden lyser trackeren, så du kan se din hund eller kat i mørket. Derudover kan den udsende en lyd, som du kan træne din hund til at adlyde.

GPS’en til dyr er ganske lille og fiks. Derfor generer den ikke dit dyr i dagligdagen. Til gengæld er det lille apparat uvurderligt, hvis uheldet er ude. Derfor er en GPS tracker til kæledyr en næsten uundværlig løsning for dig.

Få ekstra sikkerhed med en GPS tracker

Hvis du før er blevet udsat for, at dine maskiner eller din bil er blevet stjålet ved du, hvor ubehageligt dette er. Har du derimod prøvet, at din kat eller hund løb væk, så kender du helt sikkert til følelsen af fortvivlelse. Intet i livet er sikkert, men med en GPS tracker til maskiner eller kæledyr kan du alligevel komme ubehagelige oplevelser i forkøbet.

Ved hjælp af din smartphone eller computer kan du altid holde styr på dine maskiner, dine køretøjer eller dit dyrebare kæledyr ved hjælp af de fikse trackere. Det giver dig tryghed og ro, uanset hvor du befinder dig. Vores udvalg af trackere byder på et bredt sortiment fra Tractive, der også tilbyder smarte løsninger til dig via en App. Her kan du vælge et abonnement til din GPS, der passer til dine behov og ønsker. Det har aldrig været lettere at holde øje med dine værdifulde maskiner og din bedste, firbenede ven.

Køb GPS trackere til maskiner eller kæledyr hos RC Holm

Hos RC Holm finder du foruden vores udvalg af GPS trackere til maskiner og kæledyr alt i maskiner, reservedele, haveredskaber og meget mere. Vi har mange års erfaring med opkøb og salg af maskiner, reservedele og andet tilbehør. Derfor består vores udvalg kun af maskiner af den bedste kvalitet fra anerkendte mærker.

Har du spørgsmål til vores udvalg af GPS trackere til maskiner og kæledyr, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen mandag – fredag mellem kl. 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Du kan også skrive til os på mail info@rcholm.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for få timer. 

Læs mere..

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ingen produkter i kurven