LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

Segboard hoverboard

Ny lovgivning om elektriske køretøjer i Danmark ventes at træde i kraft 1-1-2018

Opdatering om motoriserede segboards, skateboards og el løbehjul – 12. december 2017

Samtlig partier i folketinget har stemt for et lovforslag der skal gøre det lovligt at anvende segboard, Motoriserede
skateboards og el løbehjul i trafikken med en top fart på 20 km/t. Det forventes at den nye lov træder i kræft i 2018. Du kan læse mere på Transport-, Bygnings- og Boligministeriet hjemmeside her. Der er ikke fastlagt alder, watt eller noget endnu, kun modeller.

Hvad er et segboard?

Segboard også kendt som hoverboards fandt inspiration fra den første Back To The Future film, hvor Marty Mcfly kører på et flyvende bræt. Det blev hurtigt populært både som transportmiddel og til leg. Det kan bruges til at lave smarte tricks, imponérer vennerne eller som transportmiddel rundt i byen.
Segboard er et eldrevet to hjulet køretøj, som du styrer ved hjælp af dine fødder. Hjulene er placeret på hver side af boardet, og du står på fodpanelerne ved siden af hvert hjul. Segboardet kan styres ved at læne sig forover, bagover eller vippe med fødderne. Når du læner dig forover øges farten, og dit segboard kan komme op omkring 12-15 km i timen. Læner du dig i stedet bagover, bremser du og farten sænkes. Hvis du læner dig langt nok tilbage, ender du med at køre baglæns. For at dreje, vipper du foden ned i den side, du ønsker at dreje. I starten kan det være svært at vænne sig til, men efter lidt øvelse bliver det utrolig nemt. Segboards kan ca. køre mellem 20 – 25 km på en opladning alt efter terrænet.

Et stort udvalg

Hos RC Holm finder du et stort udvalg af segboards i størrelserne 10” og 6,5”. Med forskellige farver og mønstre kan du finde et board, der passer til dig og din stil. Vores segboards er af mærkerne Strada og Koowheel, som er kendt for el produkter i høj kvalitet. Hvis du trykker ind på et specifikt produkt, kan du læse mere omkring denne samt se billeder og videoer af modellen. Alle vores modeller er CE godkendt på både lader og segboard.

Hoverkart – Brug dit segboard på en ny og sjov måde

Hvis du allerede ejer et segboard eller ønsker muligheden for flere sjove muligheder med dit nye hoverboard, så bør du tjekke hoverkart. Med et sæde, armlæn og ben forvandler du lynhurtigt dit segboard til en sjov gokart. Det styrker både motorikken og giver anledning til at bruge segboardet på en helt ny og sjov måde.

[[Robin – Mellemside]]

Læs mere..
Ingen produkter i kurven