LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

EL Scooter

Herunder ses vores store udvalg af el scooter, reservedele og batterier dertil. Alle vores el scootere er af mærket STRADA, som er kendt for el produkter i højeste kvalitet. Vi har el scootere med 1000 watt, 1600 watt eller 2000 watt. Watt størrelsen er afgørende for, hvilke opgaver scooteren skal udføre.

Skal du bruge den til transport over stejle bakker eller blot ønsker at køre lidt hurtigere, så kan det være en idé at få en scooter på 1600 til 2000 watt.  Modsat hvis du ikke har noget imod at scooteren trækker lidt mindre, så er en 1000 watt ideel for dig. Det er et populært valg for golfentusiaster, der skal transportere golfkøller og andet udstyr.

Er du i tvivl om, hvad det rette valg vil være for dig? Så skal du blot kontakte os på telefon eller mail. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Hvis du allerede ejer en el scooter og leder efter et nyt batteri til den, har vi også det. Vi har et udvalg af lithium batterier på 48V eller 60V.

El scooter på plader

RC Holm er en af de eneste steder på markedet, hvor du finder nogle el scootere godkendt til brug på offentlige veje. Du kan få din el scooter på plader som 30 eller 45 knallert. Du får dermed en el scooter som kan foldes sammen, men stadig må køre som en almindelig knallert. Dette giver nogle unikke fordele og er både et miljøvenligt samt økonomisk alternativ til andre transportmidler. Mangler du derimod reservedele til din el scooter, så kig i vores reservedel liste, der finder du alt til 36V, 48V eller 60V. Ønsker du at høre mere om fordelene ved vores el scooter, eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 73 14 eller mail m@rcholm.dk.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven