LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

EL CYKEL

En elcykel er et populært valg, når det gælder transportmidler – og det er ikke uden grund. Med den eldrevne cykel kommer du nemt og hurtigt frem, mens du samtidig får motion og frisk luft. Bedre bliver det ikke. Udover at være det sunde og miljørigtige alternativ til en bil, så kombinerer elcyklen funktionerne fra en almindelig cykel og eldrevne køretøjer. Derfor finder du naturligvis et nøje udvalgt sortiment af elcykler her på siden.

Elcyklen kommer med et væld af muligheder og fordele, der gør den til et af de bedste transportmidler lige nu. I de større byer kan man ikke undgå at lægge mærke til de smarte transportmidler, for her bliver de brugt flittigt. Uanset om du er ung eller gammel, så er en elektrisk cykel det perfekte alternativ til f.eks. en almindelig cykel, bil og offentlig transport. Genopdag glæden ved at cykle med en elcykel.
Kør med stil på en elcykel
Hos RC Holm har vi et nøje udvalgt sortiment af elcykler, hvor både stilen og kvaliteten ligger i den høje ende af skalaen. Derfor kan du med fordel tage et kig på udvalget, for vi har helt sikkert en, der matcher dine behov.

Elcyklerne kommer med det nyeste udstyr og i de flotteste designs, der med garanti vil tiltrække mange misundelige blikke, når du kommer kørende. Er du til det traditionelle med et tvist, så er den old school Cafe Racer elcykel helt sikkert noget for dig. Designet er retro og lækkert mens materialerne og motoren er af den højeste kvalitet. Den er perfekt til dig, der ikke går på kompromis med hverken funktion eller kvalitet.

Er du på udkig efter et fleksibelt transportmiddel, så er en foldbar elcykel det rette køretøj for dig. Med en elektrisk cykel, der også kan klappes sammen, er der – næsten – ingen grænser for, hvor du kan have din cykel med dig. Slå den sammen og tag den med på ferie eller tag den med på hyggelige ture ved stranden. Mulighederne er mange.
Mange fordele med en elcykel
Elcyklen har for længst fundet en fast plads i mange hjem. Går du med overvejelser om at anskaffe dig en ny cykel, så bør du helt klart overveje den eldrevne udgave, for den kommer med mange fordele, både for dig og for miljøet.
Spar tid
Først og fremmest kan elcyklen spare dig tid. Er du vant til at tage bussen eller bilen på arbejde, så er du sikkert også vant til at sidde i kø i myldretiden. Det kan du undgå med en eldrevet cykel. Her kan du let som ingenting suse af sted på cykelstien. Du skal ikke bekymre dig om modvind, for i modsætning til traditionelle cykler, så hjælper motoren dig på vej, når vejret ikke lige arter sig.
Få motion uden at knokle
Det lyder måske lidt snyd, at du kører af sted ved hjælp af en motor, men det ændrer ikke på, at du får motion af at køre på elcyklen. Du skal stadig træde i pedalerne, så på den måde er det ikke anderledes fra en almindelig cykel. Den eneste forskel er, at du får hjælp fra cyklens motor, når du har brug for det. Dette kunne være op ad en stejl bakke eller i modvind.

Kort sagt, så er elcyklen en investering, der sparer dig tid og penge, mens du gavner miljøet ved at vælge et miljørigtigt alternativ til bilen.
Køb din elcykel hos RC Holm
Hvis du er på udkig efter en elcykel af god kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos RC Holm har vi mange års erfaring som leverandør af kvalitets maskiner til både private og erhvervskunder. Vores imponerende udvalg af køretøjer tæller foruden elcykler bl.a. også ATV’er, scootere og masser af udstyr til både køretøjer og maskiner. Derfor har vi fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste maskiner og fedeste køretøjer.

Vi tilbyder levering til lave priser i hele EU og med 14 dages fuld returret er det nemt at være kunde hos os. Vi er godkendt af E-mærket, som er din garanti for, at du kan handle trygt hos os.

Vil du vide mere om vores elcykler, eller har du spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til os mandag til fredag mellem kl. 10.00 og 12.00 samt kl. 13.00 og 15.00 på telefon 8699 7314, hvor vi glædeligt besvarer alle dine spørgsmål. Du kan også skrive til os på mail til info@rcholm.dk, hvor vi bestræber os på at svare inden for få timer.

Læs mere..
 • VARENUMMER: SC500W
  LAGER: Står på fjernlager

  El cykel i cafe racer stil, 7 gear, 250w motor, 25 km/t, display, led lys.

  12.500,00 DKKinkl. moms
  10.000,00 DKK ekskl. moms
 • VARENUMMER: ECLG17
  LAGER: Står på fjernlager

  Special El Cykel – Sommer tilbud – Golf cykel – Foldbar – Rem træk – Krank motor – Trinløs gear.

  Vejl. pris 25.000,00 DKK inkl. moms
  12.498,75 DKKinkl. moms
  9.999,00 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven