LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

Kraftigt LED lys

LED lys har en lang række fordele over for andre lyskilder som for eksempel glødepærer, herunder et lavt energiforbrug og en tilsvarende lang levetid. Faktisk kan LED pærer lyse i helt op til 20 år, og det gør dem ideelle til blandt andet LED cykellygter, lommelygter og pandelamper.

Hos RC Holm har vi et stort udvalg af LED lys til friluftslivet. Her på siden finder du blandt andet cykellygter med kraftigt LED lys, perfekt til cykling i de mørke morgen- og aftentimer, vandtætte LED-lommelygter i forskellige størrelser og kraftige pandelamper til alle former for udendørsaktiviteter, som tilmed er vandtætte helt ned til 50 meter.

Husk at du altid har 14 dages fuld returret, når du handler hos os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 73 14 eller mail info@rcholm.dk.

Alt i kraftigt LED lys til friluftsliv og udendørsaktiviteter

Skal du på overlevelsestur? På cykeltur tværs gennem landet? Måske er du ved at planlægge et dyk, du altid har drømt om? Hos RC Holm har vi alt i LED lys til friluftslivet, hvad enten du blot mangler en lommelygte til fritidsbrug eller en vandtæt pandelampe til professionel brug, finder du det hos RC Holm.

Vores pandelamper med kraftigt LED lys er vandtætte ned til 50 meter og dermed ideelle til alle former for vandsport og dykning, men også til mountainbiking, klatring, trekking, camping og andre udendørsaktiviteter i de mørke timer. Måske står du tidligt op i weekenden, før resten af huset vågner, for at gå på jagt eller tage på fisketur – også her er det nødvendigt at kunne se, hvad du laver, og have hænderne fri til at klargøre udstyr, læse instruktioner m.m. Vores LED-pandelygter er udført i kraftig aluminium og dermed yderst resistent over for vind og vejr. Elastikbåndet kan justeres i størrelsen og tilpasses det enkelte hoved.

Til cykelentusiaster har vi LED cykellygter, som giver et perfekt, kraftigt lys til cykling i de mørke morgen- og aftentimer. Kraften på lyset kan justeres mellem MAX og MED alt efter omgivelserne og hvor meget udsyn, du har behov for. Vores LED cykellygter er endvidere udført i aluminium, hvilket gør dem modstandsdygtige over for vind og vejr, så du ikke behøver at afmontere cykellygten, hvis du lader din cykel stå ude. LED cykellygterne sælges som sæt med batteri og lader.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 73 14 i tidsrummet 10-15 eller sende os en mail på info@rcholm.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hvorfor LED lys?

LED er vel nok det største, der er sket inden for belysning, siden det elektriske lys blev opfundet tilbage i 1800-tallet. LED lys har nemlig en lang række fordele over for traditionelle lyskilder som for eksempel glødepærer, hvorfor stadig flere går over til denne form for lyskilde, indendørs så vel som udendørs. Faktisk har LED lys de sidste år helt erstattet både gløde- og halogenpæren, som nu ikke længere bliver produceret. De gløde- og halogenpærer, du måske kan finde i butikkerne, er restpartier. Det er der en lang række gode begrundelser for.

Først og fremmest bruger LED lys 85% mindre strøm end traditionelle glødepærer og 25 procent mindre strøm end de klassiske sparepærer (CFL), som ellers også er kendte for at være energieffektive. Derudover har LED lys en levetid på helt op til 20 år. Foruden de åbenlyse fordele for klimaet kan der altså også være en del penge at spare ved at udskifte dine gamle halogen- og sparepærer med LED lys.

Andre fordele ved LED lys er:

  1. LED lys tænder straks. Du skal ikke som med sparepærer vente på, at pæren ‘varmer op’ – der er fuld lysstyrke med det samme.
  2. LED pærer er robuste. De tåler både kulde og vibrationer og er derfor velegnede til udendørs brug i for eksempel lamper, trafiklys, cykellygter og lommelygter.
  3. LED lys bliver ikke varmt. En glødelampe lyser, fordi en glødetråd varmes op af elektrisk energi. En LED pære lyser, fordi elektrisk energi direkte omdannes til lysenergi. Derfor bliver LED pærer ikke nær så varme som glødelamper.
  4. Mange LED pærer er justérbare. Det vil sige, at du kan dæmpe og skrue op for lyset, som du vil – uden at farverne ændrer sig.
  5. LED lys indeholder ikke kviksølv.
  6. LED pærer fås i mange størrelser og former.

Vær dog opmærksom på, at der kan være stor variation i kvaliteten. LED lys fås både med virkelig god og ringe farvegengivelse. Pris og kvalitet går som regel hånd i hånd.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven