LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR
FERIELUKKET 27/5-2022

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

El løbehjul til 20 KM/T vejbrug

Den nye forsøgsordning med motoriserede løbehjul og selvbalancerende køretøjer som segboard, hoverboard samt motoriserede skateboards er pr. den 1. januar 2019 sat i gang. Aldersgrænse for at køre alene er 15 år. Unge under 15 år skal være i følge med en voksen. Det gør, at de køretøjer i denne kategori kan køres på offentlige veje og områder efter nedenstående regler. Læs mere her og modeller her! De skal forsikres med ansvars forsikring, ligesom en knallert, dog uden nummerplade. Der skal dog være et stel nummer på køretøjet. 

Fakta om forsøgsordningen for motoriserede løbehjul:

Kørsel med motoriserede løbehjul skal foregå på cykelstien.
Der gælder samme krav til lygter og reflekser for motoriserede løbehjul, som der gør til cykler. Dog skal lygterne altid være tændt under kørsel på et motoriseret løbehjul – også uden for lygtetændingstiden.
Motoriserede løbehjul må i forsøgsordningen kunne køre maksimalt 20 kilometer/timen ved egen kraft.
Motoriserede løbehjul er – ligesom den almindelige cykel – underlagt færdselslovens almindelige agtsomhedskrav og regler om, at man i trafikken skal tilpasse hastigheden til forholdene med særligt hensyn til andres sikkerhed.

Førere af et motoriseret løbehjul skal være fyldt 15 år.
Motoriserede løbehjul må dog føres af personer under 15 år, hvis kørslen sker under ledsagelse og kontrol af en myndig person, eller hvis kørslen kun finder sted på skiltede lege- og opholdsområder.
Færdselslovens bestemmelser om spirituspåvirkning og kørsel under påvirkning af bevidsthedspåvirkende stoffer, sygdom med videre gælder også for førere af motoriserede løbehjul.
Færdselslovens bestemmelser om forsikringspligt gælder for udlejningskøretøjer. Der er omvendt ikke forsikringspligt for køretøjer, der er privatejede.

Fakta om forsøgsordningen for selvbalancerende køretøjer (for eksempel segboards og uniwheels) og motoriserede skateboards:

Kørsel med selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards må kun ske på strækninger, hvor der er anlagt cykelsti og skal i disse tilfælde føres på cykelsti.
På veje inden for tættere bebygget område, som har en hastighedsgrænse på højest 50 kilometer/timen, må køretøjerne dog føres på vejen, hvis der ikke er anlagt cykelsti.
Ved kørsel skal et selvbalancerende køretøj og motoriseret skateboard eller føreren heraf være udstyret med de samme lygter og reflekser som en cykel. Lygterne skal altid være tændt under og også uden for lygtetændingstiden.

Selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards må i forsøgsordningen køre maksimalt 20 kilometer/timen ved egen kraft.

Selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards er – ligesom den almindelige cykel – underlagt færdselslovens almindelige agtsomhedskrav og regler om, at man i trafikken skal tilpasse hastigheden til forholdene med særligt hensyn til andres sikkerhed.

Førere af et selvbalancerende køretøj og motoriseret skateboard skal være fyldt 15 år.
Selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards må dog føres af personer under 15 år, hvis kørslen sker under ledsagelse og kontrol af en myndig person, eller hvis kørslen kun finder sted på skiltede lege- og opholdsområder.

Færdselslovens bestemmelser om spirituspåvirkning og kørsel under påvirkning af bevidsthedspåvirkende stoffer, sygdom med videre gælder også for førere af selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards.

Færdselslovens bestemmelser om forsikringspligt gælder for udlejningskøretøjer. Der er omvendt ikke forsikringspligt for køretøjer, der er privatejede.
[[Robin – Mellemside]]

Læs mere..
 • VARENUMMER: SEAT-P3
  LEVERING: 2 - 5 dage
  LAGER: på lager

  Sæde med saddelbind og beslag til Strada P3100 – dette må ikke monteres ved kørsel på offentlig vej.

  375,00 DKKinkl. moms
  300,00 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven