LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT KL 8.30-15.30

(+45) 86 99 73 14

Scooter

El scooter med mulighed for indregistrering
Står du og mangler en smart scooter som kan bringe dig fra A til B? Så bør du kigge nærmere på vores el scootere fra Strada. Med en af vores el scootere får du en smart, sammenklappelig og miljøvenlig knallert, som kan indregistreres til både 35 km/t og til 45 km/t. Du kan se vores forskellige modeller herunder, hvor du også kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din el scooter.
El scooter – Strada Rider, Strada Enduro og Strada Street
Hos RC Holm er du sikker på at finde de seneste maskiner og el udstyr i højeste kvalitet, hvilket ligeledes gælder vores el scootere. Hos os finder du tre forskellige el scootere som er: Strada Rider, Strada Enduro og Strada Street. Alle tre scootere kan indregistreres til både 35km/t og 45 km/t knallert, men de har alle forskellige egenskaber, som jeg vil komme ind på herunder.
Strada Rider
Vores Strada Rider er en 1000 watt el scooter, der er den billigste af de tre scootere. Den har en brushless motor og kan klare opstigninger på 8 grader. Denne el scooter har en rækkevidde på et sted mellem 20 – 24 km og en maks fart på ca 41 km/t, hvilket er et estimat, der kan variere i forhold til vejr- og vejforhold samt fart og batterivalg. Til el scooteren medfølger et 4 stk 12V 12AH SLA batterier, der holder til ca 500 opladninger, før batterierne mister styrke. Batterierne har en ladetid på mellem 6 til 10 timer. Hvis du ønsker at forlænge rækkevidden på dit køretøj, kan du tilvælge et Lithium batteri på op til 25AH, hvilket vil kunne fordoble rækkevidden. Herunder kan du se målene for scooteren.
Længde: 125 cm fra hjul til hjul
Samlet (LxBxH): 128 x 65 x 110
Sammenklappet: 114 x 31 (uden styr) 45 (med drejet styr) x 39.
Strada Enduro
Er vores 2000 watt el scooter, og ligesom den forrige kan denne scooter indregistreres til både 30 eller 45 knallert. Denne scooter har en større forgaffel og et andet visuelt udtryk. Scooteren har en ståplade af træ, hvor der er plads til et aftageligt sæde. Ved denne scooter medfølger samme batterier med mulighed for at tilvælge Lithium batterier. Derudover kan et digitalt display tilkøbes til scooteren, så du kan se hastigheden, strøm og triptæller. Målene er de samme for Enduro som Rider.
Strada Street
Er vores sidste el scooter. Denne 48V 1200 watt scooter med HUB motor indbygget i fælgen er et oplagt valg, hvis du vil have enten en 35 eller 45 knallert, der kan færdes på gaden. Strada street er ca 15 cm længere end de to forrige, hvor 10 af centimeterne ryger fra i sammenklappet form. Den har en maks fart på ca 45 km/t, hvilket afhænger af forholdene. Herunder kan du se målene.
Samlet: 140 x 65 x 108
Sammenklappet: 130 x 31/45 (med eller uden styr) x 60
Kontakt os i dag
Hvis du ønsker at få mere information omkring vores tre el scootere, så kan du trykke ind på de forskellige. Der er en overordnet række af funktioner samt en PDF, hvor der står uddybende informationer. Hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmål, så er du velkommen til at skrive en mail til info@rcholm.dk eller ringe op på 86 99 73 14.

Læs mere..

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ingen produkter i kurven