FERIELUKKET I UGE 29-30
LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

AdBlue tank - mobil beholder til AdBlue

Stort udvalg af AdBlue tanke

Hos RC Holm finder du altid udstyr i højeste kvalitet. På denne side finder du vores store udvalg af mobile AdBlue tanke, som du kan have med i bilen, traileren eller den maskine du kører i. Alle vores AdBlue tanke er ADR godkendte og egner sig perfekt til gravemaskiner, minilæsser, minigeder, lastbiler mm. I vores store udvalg af AdBlue tanke finder du beholdere med plads til både 60, 100, 430 og 600 liter AdBlue væske.

Alle vores tanke har kraftige gummihjul og et praktisk håndtag, så de nemt kan flyttes. AdBlue tankene i vores udvalg fås i forskellige varianter med håndpumpe, elektrisk pumpe til 12V/24V batteri eller med AKKU-lithium batteri.

Hvad er AdBlue?

AdBlue er et miljøvenligt stof, som hjælper dig med at spare på udledningen af skadelige gasser fra dit dieselkøretøj. AdBlue hæver temperaturen i udstødningsanlægget i din dieselbil, og på den måde mindskes udslippet af skadelige gasser som f.eks. NoX-partikler.

AdBlue skal påfyldes i en separat tank på bilen. Mange nye dieselbiler har som standard installeret en sådan tank, og i disse biler er det muligt selv at påfylde væsken. I ældre dieselbiler, hvor der endnu ikke er installeret en separat tank til AdBlue, skal væsken påfyldes ved serviceeftersyn.

Har du en nyere dieselbil med separat AdBlue tank, kan du selv påfylde væsken, når det er nødvendigt. Du vil typisk kunne køre 20.000 – 30.000 km inden du igen skal påfylde væsken – dette afhænger dog af motoren og størrelsen på denne.

Flere tankstationer har standere med AdBlue, så du selv kan tanke op. En lampe i bilens instrumentbræt vil lyse, når bilens AdBlue niveau er lavt, og tømmes beholderen helt, kan bilen ikke starte. Derfor er det en fordel at have en mobil AdBlue tank til de situationer, hvor du ikke er i nærheden af en tank med AdBlue standere eller du blot ønsker at have mulighed for at tanke hjemmefra og når det passer dig.

AdBlue tank af termoplastisk kunstof

Alle vores beholdere er lavet af testet termoplastisk kunstof, hvilket er en fordel, da plastik ikke ruster og mængden af kondens mindskes. Derudover er materialet i vores AdBlue tanke testet og godkendt af ADR. Alle containere har integrerede håndtag, så de nemmere kan transporteres. Du har altså mulighed for at opbevare og transportere mindre og større mængder af AdBlue, så du ikke er bundet til at være i nærheden af en tank med AdBlue standere, når du løber tør.

Hvilken AdBlue tank skal du vælge?

Vi har beholdere med plads til 60-600 liter, og det kan derfor være svært at vide, hvilken størrelse der passer til dit behov.

Hvis du skal bruge en tank til professionelt brug eller større maskiner som gravemaskiner og lastbiler, kan det anbefales at vælge en tank med plads til minimum 100 liter. Alle disse modeller har kraftige gummihjul med en diameter på 240-300 mm. Derudover har de et ergonomisk håndtag i en god højde, så du på sikker vis kan transportere og flytte beholderen.

Vores modeller med plads til hhv. 430 og 600 liter, har plads i bunden, så de kan løftes af gafler. Der kan tilkøbes låg til disse modeller, hvis du ønsker at aflukke beholderen. Der er ydermere indbygget en holder til hanen og udluftning i låget, så der ikke dannes undertryk. Modellerne fås i varianter med el pumpe til 12V eller 24V batteri.

Skal du bruge en mobil tank til bilen eller privat brug vil en tank med plads til 60 liter og AKKU lithium batteri egne sig godt. Denne model er speciallavet til biler, og lige som de professionelle modeller, kan denne justere flowet, så du kan styre, hvor mange liter der skal pumpes pr. minut. Modellen har en tæller, så du nemt kan se, hvor meget du har tanket. Det er muligt at tanke 4-8 liter pr. minut.

Behov for yderligere vejledning?

Hvis du har brug for yderligere vejledning og stadig er i tvivl om, hvilken AdBlue tank, der passer bedst til dig og din maskine, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan ringe til os på 86 99 73 14 eller sende en mail til info@rcholm.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere..
 • VARENUMMER: 11128
  LAGER: Står på fjernlager

  60 liter tank AdBlue Mobil, – Med elektrisk 12V pumpe 25L/min og automatisk hane.

  4.987,50 DKKinkl. moms
  3.990,00 DKK ekskl. moms
 • VARENUMMER: 10871
  LAGER: Står på fjernlager

  Tæller til adblue tank på 12V og batteri model 60 og 100L

  2.000,00 DKKinkl. moms
  1.600,00 DKK ekskl. moms
Ingen produkter i kurven