Indlæser...
Bliv vinterklar med en sneslynge

Bliv vinterklar med en sneslynge

1 vare

Faldende orden
pr. side
  1. -33% Bernards sneslynge tribbeltrack 15 HK Lonchin motor
    SKU: ST1301 Bernards sneslynge tribbeltrack 15 HK Lonchin motor
    Tilbudspris 12.498,75 kr Inkl. moms Vejl. pris: 18.743,75 kr Inkl. moms
    Få tilbage

1 vare

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af sneslynger


Når sneen falder, og vinteren er over os, så bliver det tid til at rydde den nyfaldne sne. De fleste kender sikkert til den sure pligt, der er forbundet med snerydning i vinterperioden. Det behøver dog ikke være sådan. Med en sneslynge får du en maskine, der hurtigt og effektivt fjerner sneen, så du kan bruge din tid på andre gøremål. I en tid hvor dagene er korte og mørke, så kan dette vise sig at være den helt rette investering. Du finder vores store udvalg af sneslynger herunder, hvor du ligeledes kan blive klogere på, om en sneslynge er det rette valg for dig.

En sneslynge efter dine behov


En sneslynge er en maskine til afrydning af sne. Med sine tandede sneskruer er snefræseren i stand til hurtigt at flytte store mængder sne. Selvom vi sjældent oplever store snemængder i vinterperioden, så er der stadig behov for hurtigt at få ryddet sneen. I Danmark er der typisk skiftende vejrforhold. De mange skift i vejret gør, at den nyfaldne sne hurtigt bliver til sjat og tøsne. Hvis du vil undgå våde fødder og spejlglatte veje, så er det vigtigt at få fjernet tøsneen, inden den fryser til is. Med en snerydder har du det helt rette værktøj, der på ingen tid klarer opgaven, så du får et sikkert underlag og tørre sko.

Hvis du skal finde den helt rette sneslynge, så kan det være en idé at spørge dig selv, hvilke behov du har til denne maskine. Hvor kraftig skal din maskine være, og hvor meget sne skal den kunne rydde? Er det hovedsageligt nyfalden sne, eller skal din maskine også fjerne tøsne? Har du tid til at rydde sne i dagtimerne, eller skal du have en sneslynge med lygter, så du kan rydde sne om natten eller tidligt om morgenen. Der er mange overvejelser forbundet med køb af en snerydder, og vi anbefaler dig derfor at undersøge de forskellige modeller, inden du træffer en beslutning.

Benzin- eller eldrevet sneslynge


Når du skal udvælge din snerydder er et afgørende spørgsmål, om den skal være el- eller benzindrevet. Begge typer har hver deres fordele, og valget vil i sidste ende afhænge af, hvad dine behov er til maskinen. En elektrisk sneslynge er et godt valg, hvis du hurtigt skal have ryddet stier og fortove. Det er et billigere alternativ til benzin snerydderne og derfor oplagt til private, der skal have ryddet et mindre areal af nyfalden sne. Benzin-drevne sneslynger er mere kraftfulde, så de kan tage sig af al slags sne. De er derudover mere mobile og derfor et oplagt valg, hvis du har større arealer, der skal sneryddes.

Hvordan passer du bedst på din snefræser?


Hvis du køber en sneslynge, så skal du gerne have glæde af den i mange år fremefter. Dette er muligt, hvis din maskine bliver behandlet godt. Vi anbefaler, at du giver maskinen overtræk på, når den ikke er i brug. På denne måde undgår du unødvendig slitage, og du får større glæde af din maskine, når den skal tages i brug. Det kan eksempelvis være en god idé at opbevare snerydderen i en garage eller under et halvtag.

Snekæder til din sneslynge


Hvis du gerne vil være helt sikker på at kunne komme frem med din sneslynge, når sneen falder over os, så bør du kigge nærmere på vores snekæder til sneryddere. Med en snekæde er du forberedt, hvis der skulle være meget sne og is.

Lad os hjælpe dig med at træffe det rette valg


Det kan være svært at finde frem til, hvilken maskine der passer til lige nøjagtig din situation. Ofte afhænger valget af flere forskellige faktorer, hvor nogle kan være vanskelige at gennemskue. Hvis du gerne vil sikre dig en sneslynge, der passer til dine behov, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail med spørgsmål. Vi anbefaler ligeledes, at du går på opdagelse på vores side, hvor du under hver model finder specifikke oplysninger. Med den rette sneslynge er du klar til vinteren, og du får på ingen tid en snefri overflade.

Selvom der ikke altid vælter store snedynger ned i Danmark, så kan du være sikker på at få brug for din snerydder. Det vil typisk ske, når du mindst forventer det. Hvis du finder en sneslynge, så er du forberedt, uanset hvilken vinter vi får. Du kan bestille din foretrukne snerydder her på siden, så er du klar til vinteren.