Indlæser...

Tilbehør til maskiner

Underkategorier
Hos RC Holm finder du tilbehør til entreprenørmaskiner. Vi leverer gerne tilbehør til maskiner, du allerede har, og maskinerne, du køber gennem os.

Hos RC Holm finder du maskintilbehør som batterier, vulkanplader og vandtanke til vores entreprenørmaskiner, el-maskiner, motorer og resten af vores udvalg. Vores maskintilbehør er i en solid, professionel kvalitet, der kan holde til arbejdet og holder længe. Her får du kvalitet for pengene.

Vi har agentur på en lang række maskinmærker, som vi forhandler dele og tilbehør til. Vores reservedelslager ligger midt på Djursland. Der har vi service, forsendelse og klargøring.

Leder du efter andre dele og maskintilbehør, er du velkommen til at kontakte RC Holms kundeservice - så gør vi vores bedste for at finde de dele, du mangler.

Du kan fange os på telefon 86997314 eller på mail info@rcholm.dk.

Vulkanplader


Vi har også vulkanplader under vores maskintilbehør. Her finder du en lang række vulkanplader i forskellige dimensioner til din maskine. Vulkanpladerne er et uundværligt tilbehør til entreprenørmaskiner og benyttes til den afsluttende vibrering af nylagte sten og fliser. Det giver en flot finish, hvor sten og fliser ligger mere ensartet, så de nylagte sten og fliser får en flot og ensartet overflade. Desuden er de vibrerede sten også mere stabile, når underlaget tages i brug, så det flisebelægningen bliver ved med at være flot i lang tid. Vulkanpladerne til pladevibrator er i højeste kvalitet. Vi har vulkanplader som maskintilbehør til Masterpac og flere andre pladevibratorer.

Batterier


Batterier er et vigtigt stykke maskintilbehør - uden strøm på batteriet går arbejdet i stå.

Selv de bedste batterier bliver på et tidspunkt slidt op. Når du skal have nye batterier til dine maskiner, har RC Holm et stort udvalg af batterier i forskellige ydeevne og prisklasser til en lang række maskiner. Her finder du også nødstop, der kan installeres i sammenhæng med det nye batteri.

Vores batterier kommer fra den anerkendte producent Varta, der er førende indenfor industrien. Batterierne har høj ydeevne og lang holdbarhed. Du finder også batterier med lav afspænding, så de kan klare længere perioder, hvor maskinen ikke bruges.  Varta lægger vægt på miljøvenlig og bæredygtig produktion gennem genbrug af batterier. Klik ind på vores batteri for at finde dit nye batteri og se vore store udvalg.

Hos RC Holm kan du altid finde et batteri, der egner sig til din maskine.

Vandtanke


Du finder også maskintilbehør i form af vandtanke til entreprenørmaskiner. I denne kategori har vi vandtanke, sprinklere og yderligere tilbehør til entreprenørmaskiner, der kan benyttes som vandingsmaskiner til grønne områder, hvor vanding eller gødning e upraktisk at udføre på anden vis. Det er også muligt at benytte nogle af tankene til korrekt opblandet flydende gødning eller andre midler. Vandtankene og tilbehør passer til vores Masterpac entreprenørmaskiner og er i bedste kvalitet fra producenten, klar til at blive installeret.

Du finder vandtanke i flere dimensioner samt sprinklere i varierende længder, så du kan sammensætte det sæt, der passer til din arbejdsopgave.

Andet maskintilbehør


Har du brug for andet maskintilbehør til entreprenørmaskiner, må du endelig tage kontakt til RC Holm. Vi har kontakter til en lang række producenter i Europa og kan hjemskaffe det meste tilbehør, du måtte mangle. Vi føre reservedele og tilbehør til en lang række maskinmærker. RC Holm er leverandør af kvalitetsmaskiner, tilbehør og værktøj til private, virksomheder og forhandlere.

Batterier

Vandtanke

Vulkanplader